Lara
Želite malo začiniti stvari u spavaćoj sobi? Postoji nekoliko jednostavnih i simpatičnih savjeta koji će vam pomoći da druženje među plahtama dovedete do usijanja
Koliko god seks u vašoj vezi bio dobar, uvijek može biti bolji. Seks je jedna od onih stvari koju stalno možete poboljšavati. Nema ničeg uzbudljivijeg od unošenja razigranosti i inovacija u seksualni život.

Ono što je najbolje jest da za poboljšanje seksualnog života ne morate raditi ništa posebno složeno. Za grijanje plahti potrebne su samo mašta i odvažnost. Naravno, ni ovi savjeti neće biti naodmet.

Guliver/GettyImages
Izludite ga poljupcima s pauzama
1. Prije nego ode na posao, stavite mu u aktovku svileni šal i poruku na kojoj piše 'Ovo će ti trebati večeras'.

2. Upotrijebite usne. Ljubite ga nježno nekoliko minuta, a onda ga odgurnite. Nakon kratke pauze ponovno mu se približite i strasno ga poljubite. Ponavljajte to u nekoliko navrata. To će ga izludjeti.

3. Obucite majicu s blagim dekolteom, a potom se tijekom večere nagnite po stol. To će mu raspaliti maštu.

4. Prije spavanja odjenite svilenu spavaćicu. Priđite mu i pustite neka osjeti svilu kako mu klizi po tijelu. Svila budi maštu. Uživajte i prepustite se.

5. Sjednite mu u krilo kad ste negdje u društvu – na zabavi, na roštiljadi i slično. Snažno priljubite svoju stražnjicu uz njegovo krilo i lagano se pomičite. Jedva primjetno. Vrlo brzo naći ćete se na putu kući.

6. Stavite mu 'Kama Sutru' na ormarić uz uzglavlje.

7. Pokažite mu da ste raspoloženi za seks, a onda odglumite da vas ne može odvući u krevet. Pustite neka se pomuči i zavede vas.

8. Priuštite mu nezaboravnu masažu. Kupite mirisno ulje i preuzmite stvar u svoje ruke. Možete čak nabaviti literaturu te se naučiti to raditi onako kako treba. A možete jednostavno biti maštoviti. Što god odabrali, uspjeh je zajamčen.

9. Kupite seksi tange i nevino paradirajte u njima dok on gleda televiziju.

10. Zavedite ga u kuhinji. To je efekt iznenađenja jer vjerojatno ne očekuje da ste uzbuđeni među svim tim loncima i tanjurima.

Shutterstock
Inicirajte seks usred noći
11. Pridružite mu se pod tušem. Jednostavno ga iznenadite, prikradite mu se iza leđa i stisnite se uz njega.

12. Tijekom večere zatražite ga žlicu onoga što upravo jede. Nastavite s hranjenjem jer to je seksi. Za desert – spavaća soba!

13. Odjenite košulju ili top s puno gumbića. Priredite mu striptiz i polako se svlačite. Gumbiće otkopčavajte vrlo polako i ne dajte mu da vas dira sve dok se ne otkopčate do kraja.

14. Recite mu da trebate ključeve automobila i onda mu stavite ruku u džep i tražite ključeve polako i nježno…

15. Odvažite se na vođenje ljubavi ispred zrcala. Iako vas možda ta ideja ne privlači, vidjet ćete da ćete oboje uživati u erotičnom prizoru.

16. Naredite mu da legne gol, a vi upotrijebite nokte i lagano prelazite njima po cijelome tijelu. Pustite da to traje, čak i kad on bude poželio nešto drugo. Odgađanje je katkad najbolji afrodizijak.

17. Pustite ga da vas gleda dok se odijevate. Nagnite se lagano dok dohvaćate grudnjak i pustite da vam vidi stražnjicu u novim, seksi čipkastim gaćicama.

18. Inicirajte seks usred noći. Nemojte reći ni riječi. Samo se prepustite prirodnim zvukovima noći i uživajte.

19. Kupite si bijelu prozirnu spavaćicu. Vjerujte, on tome neće moći odoljeti.

20. Dok je u petak još na poslu, pošaljite mu SMS u kojem ćete najaviti seksi vikend. Šaljite mu kratke poruke koje će poslužiti kao predigra. Budite razigrani i nesputani.
|
0 Responses