Lara
Usavršite umijeće vođenja ljubavi

Dovoljno dobrog seksa je neosporivo jedna od najvažnijih komponenti koje pomažu izgraditi i održati uspješnu i ispunjavajuću vezu. U mnogo slučajeva dobar seks govori glasnije od riječi, osobito kad govorimo o intimnosti i povezanosti između partnera.

Svi mi sanjamo da doživimo i pružimo najbolji seks ikad. No mnogo ljudi samo o tome sanjari, zato se postavlja pitanje: kako prestati sanjariti o tome i pretočiti u stvarnost? Sve počinje prije nego se uopće upustite u uzajamnu stimulaciju. Seks, samo radi toga da ga obavite neće zadovoljiti niti vas niti njega, pa sve dok ne unesete u cijelu priču malo više entuzijazma i strasti, neće biti niti boljeg seksa.

Ako uistinu imate problema s opuštanjem za vrijeme seksa, u početku pokušajte s glumom. Glumite da ste opušteni i osjetit ćete da će se sve nakon nekog vremena promijeniti. Stvarno ćete se osjećati kao prava zavodnica i seksualna boginja u krevetu. Vi to već sada jeste, samo toga još niste svjesni.

Samopouzdanje. Samo se zavodnički nasmiješite svom dečku ili suprugu i već ste na dobrom putu. I počnite voljeti svoje tijelo i sve njegove nedostatke. Prestanite se sramiti jer možda imate celulit, ili niste sigurni da ste se dovoljno detaljno izdepilirali ili nešto treće, četvrto i peto. Pitajte muškarce i gotovo će vam svaki odgovoriti da uopće ne primjećuju sve te nedostatke, pogotovo ne jednom kad se „stvar“ zahukta.

Ako želite poboljšati svoje umijeće u seksu, prvo morate steknuti samopouzdanje i tako se i ponašati. Ništa nije toliko seksi kao žena koja cijeni i voli samu sebe, a to će vaš partner sigurno primijetiti.

Eksperimentiranje. Morate biti spremi i eksperimentirati. Isprobajte nove stvari, vjerojatno već znate koje su, čitali ste o njima ili gledali na televiziji, samo se još niste odvažili da ih i sami isprobate. Pokušajte partnera uzbuditi na razne načine. Povežite mu oči i zatim mu lagano prstima istražujte tijelo. Svaki kutak, i dajte si vremena. Nemojte da vam seks bude nešto što morate čim prije obaviti. Prstima ispisujte rečenice ili stihove po njegovom tijelu, možete mu ispisati sve što biste htjeli da vam on radi...

Počnite uzdisati. Seksi osmjeh je dobar da pokažete samopouzdanje i da vjerujete u vlastite seksualne sposobnosti, ali glasno uzdisanje, krikovi zadovoljstva i glasno izgovaranje „prljavih“ sitnica uistinu će mu pokazati da stvarno uživate u onome što se događa. Osim toga dokazano je da kad se glasno glasate i uzdišete za vrijeme seksa postajete sve manje sputani, i to pomaže ne samo vama već i vašem partneru. Zato, ako želite znati kako do boljeg seksa – samo otvorite usta.

Promijenite „scenu“. E, da... O ovome smo govorili XY puta, no neki nikako da se odvaže napustiti spavaću sobu. Seks je najbolji upravo ondje gdje ste se uzbudili i zato nemojte čekati da dođete do spavaće sobe. Kao što smo rekli, za seks je potrebno dosta samopouzdanja – čak toliko da to učinite u dućanu u kabini za presvlačenje ili u toaletu nekog kafića. No ako vam je to zbilja previše – onda istražite svaki kutak svog doma – vrt, stol u dnevnoj sobi, pod u hodniku, stolicu u blagovaoni ili se naslonite na bilo koji zid kuće.

Igranje uloga je još jedna stvar koja vam može pomoći. Naravno, na početku, osim ako niste glumica po profesiji, možda vam neće biti lako. No vjerujte nam na riječ – igranje doktora i medicinske sestre, šefa i zločeste tajnice, pljačkaša i policajca, stjuardese i pohotnog pilota/putnika ili kućanice i vodoinstalatera/poštara može učiniti čuda za vaš seksualni život. Igranje uloga je veoma zabavno jednom kad ga isprobate.

Komunikacija. Za sve ovo veoma je bitna komunikacija i verbalna i seksualna, jer ona poboljšava vaš ljubavni i seksualni život. Recite svom partneru koliko vam je ugodno u njegovim rukama i koliko ste uživali u ovim novim seksualnim avanturama. Recite mu da biste ih htjeli što češće ponavljati. Ovo će zasigurno izgraditi snažniju seksualnu vezu između vas dvoje. Biti ćete sretna i vi, a on pak presretan jer kraj sebe ima prekrasnu, seksi avanturisticu koja se ne boji istraživati nova područja. U takvoj vezi nikad nije dosadno.
|
0 Responses