Anonimno
Zivimo na zapadu vec nekih 12 godina. Moja zena Sanela ima 38 godina, a ja 40 i zajedno smo skoro 17 godina.Inace nas brak je perfektan u pravom smislu i na svakom polju.
Nas ljubavni zivot je uvek bio na zavidnoj razini, ali smo uvek tezili za necim novim, pogotovo ja.Sanela je inace crnka kratke kose veoma bujnih grudi i prelepih nogu.Obozava sex, a narocito uziva u pusenju. To moze da radi u neogranicenim kolicinama i nikad joj nije dosta.
Ja opet uzivam u njenim carima na svakom mestu. Uspeo sam da je nagovorim da je prvo slikam golu, pa u akciji, a nakraju je pristala i da snimamo nekoliko nasih jebacina.To me je jos vise popalilo jer sam u tim snimcima mogao da je vidim iz potpuno drugog ugla nego kad se sexamo.I jednom tako sam na internetu nabasao na neke privatne snimke u kojima muzevi snimaju zene kako se karaju sa drugim tipovima. Moram priznati i na moje opste iznenadjenje sam se uzbudio na pomisao da neko jebe moju Sanelu, a da ja to sve snimam.Probavao sam mesecima da je nekako nagovorim na tako nesto , ali nije islo. Onda sam joj pokazao par filmova sa interneta i primetio da su joj se svideli,i tako su se kola pokrenula.
Ja sam ostavio da izabere koga ona hoce, Rekla je da ce to uzeti vremena, ali bogami posle par meseci mi je rekla da joj se svidja tip s kojim putuje do posla.Kaze i on je ozenjen, tako da je diskretan, lepo izgleda i veoma je jednostavan.Moja prva reakcija je bila neverica, pa onda pitanje samome sebi, da li sam normalan, ali zeleo sam da ide dalje.Nedugo zatim Sanela je zakazala da se nadju njih dvoje sami u jednom parku na parkingu. Koliko god sam znatizeljan, pustio sam da se sve odigra bez mene.I desilo se Sanela se nacifrala, secam se i pre nego sto je otisla pitala me je jeam li siguran da to hocu da se desi. Rekao sam joj da je moja zelja da ih gledam ali za pocetak neka bude ovako.
Tih 45 minuta je bilo kao vecnost, a onda je moj mobilni zazvonio. “Hej je si li u redu?”, pitala je. “Jesam”. rekoh u brzini,” sta je bilo?”
“Bilo je super, popusila sam prvi put kurac nekome drugom i prvi put mi je neko drugi dirao picu dok nisam svrsila. Nismo se pojebali , ali biti ce i to.Nego nadrkaj tu svoju kurcinu dolazim kuci za pet minuta pa cu da ti pricam sve.”
Kad je dosla bio sam napaljen kao nikad do tada, a i ona je. Sve mi je u detalje pricala dok je drkala i pusila moj kurac
Rekla je kako je njegov kurac manji i tanji od moga ali je veoma lep i svidja joj se kako mu je prav i kako mu je glavic rumen. Kaze da ga je celog uzimala u usta bez problema do jaja i da ju je to palilo do ludila. I sve to prica dok mi pusi i lize jaja.” Evo ovako sam mu ga drkala, pa sam mu ga ovako pusila samo mi je celi stao u usta.Dirao mi je picu i zavukao dva prsta u nju koja su me dovodila do ludila.” Sve mi je to govorila, gledajuci me u oci i drkajuci moj kurac koji je dostigao do tada nevidjenu velicinu. Kada mi je rekla kako nije bas izdrzljiv za pusenje jer je nakon kraceg vremena poceo da se trza i rekao da dolazi.Pokusao je da ga izvadi iz njennih usta, ali ona mu nije dozvolila. Na te reci i ja sam izgubio pamet. Iz mog kurca je spricnula lavina kao nikada pre toga. Sanela se samo kurvanjski nasmejala i rekla: “ovo je drugi kurac da mi svrsava u usta u sat vremena”.
Posle toga nas sexualni zivot je doziveo nekakvu revoluciju.Sanela je postala pohotnija i nije se vise ustrucavala priznati da zeli da se tuca sa Tomom, i cak je uzivala da me pali pricama dok se jebemo.Ali ja sam zeleo da to sve vidim mojim ocima.
Jednoga dana smo bili ujutro sami, ja sam radio posle podne, ali Sanela je bila jako nervozna celo to jutro. Nisam imao pojma zasto, ali je stalno pitala kad odlazim na posao i gledala na sat. Ona je ustvari dogovorila jebacinu sa Tomom ali ni ja nisam znao da on dolazi, a on opet nije znao da cu ja biti kuci.Posto je kasnio, Sanela se plasila da ja ne odem na posao i da joj plan propadne.Oko podneva neko pozvoni na vrata i Sanela u dva skoka stize do njih. Secam se bio sam na kompjuteru kad je u kucu usao covek oko 45 godina, moram priznati lepog izgleda.On se zaprepastio kad me je ugledao ali je Sanela brzo smirila stvar upoznavajuci nas.” Ovo je moj muz Zeljko,” rekla je, ” a ovo je Tom.” Kad je rekla Tom oko mene se okrenulo, pa to je jebac moje zene, pomislih.I dok smo obojica bili zbunjeni odvela ga je u dnevni boravak dok sam ja skamenjen ostao na kompjuteru.Nisam znao sta da radim da li da idem za njima ili ne.Tamo se nista nije culo za oko dva minuta, a za moju znatizelju to je trajalo kao dva sata. “Zeljko, mozes li pogledati rucak da ne zagori, molim te”, rekla je Sanela napokon. Znao sam da je to samo fora, jer je rucak zavrsila upravo prije nekgo je Tom dosao, ali da bi dosao do kuhinje morao sam proci kroz dnevni boravak.Krenuo sam ni sam svestan sta hocu, a sta necu da vidim.Scena je bila toliko nesvakidasnja kao na filmu, a opet moja zena i to tu ispred mene na dohvat ruke pusi kurac nekome drugome.Tom je lezao na trosedu do pojasa gol, dole srozanih farmerki do gleznjeva. Zmirio je i bio u transu.Sanela je cucala izmedju njegovih kolena uzdignute suknje do pojasa i njene prelepe butine su prve upale u moje oci.Pogledi su nam se sreli kad je vrhom svog jezika oblizivala njegov glavic, drkajuci mu istovremeno kurac rukom. Kurac mu je stvarno bio tanji od moga, ali stvarno lepog oblika, nadrkan i nabubrio.Vec se sav caklio od Sanelinog pusenja.Prosao sam iza njih i seo na stolicu do troseda da imam bolji pogled.” Jesi li u redu?” pitala me je moja zenica,”je li ti se svidja?” -”Kako da ne” rekao sam, na sta je ona kao da je jedva cekala na taj odgovor pocela usisavati celi Tomov kurac u svoja pohotna usta. Ne znam ko se vise napalio u sledecih nekoliko minuta. Sanela se otkacila do kraja, lizala je je Tomov usijani glavic, pa me je gledala onako kurvanjski u oci.”To si hteo da vidis, kako mi neko drugi nabija kurac u usta, jel”, pitala je,” e pa gledaj, sad ce da mi svrsi u usta, hoces li to da vidis?”
Poludeo sam nacisto. Kurac me je boleo od nabreknuca, a gace su mi bile mokre od sokova kao da sam vec svrsio. Nisam hteo da ga izdrkam dokraja.Zeleo sam da je jebem kao nikada pre.I Tom je vidno uzivao.Poceo je da stenje, a i kurac mu se vidno propinjao kad god bi izasao iz usta moje zene.Uh kako ga je samo vesto pusila kucka, i sto je najjebozovnije, malo,malo me pogleda onim njenim opasnim napaljenim ocima.Video sam uzivala je maksimalno, a zasto i ne bi.U tom zanosu strasti Sanela je izmedju nabijanja Tomog kurca u svoje grlo pocela da mu mesi po jajima. Znajuci kako to mene pali, pocela je da mu lize jaja gledajuci na moju reakciju. Nije ga pravo ni liznula, Tom se propeo, njegov kurac poskocio u naletu strasti i pre nego sto je bljunuo spermu, moja Sanela ga znalacki strpa u usta do jaja. Nisam mogo verovati sta se to dogadja pred mojim ocima.Tom se trzao od slasti a mojoj Sanela se visak spreme slivao niz bradu. Ustala je i na moje jos vece zaprepastenje uvalila mu jezik u usta i ljubila ga dobrih dvadesetak sekundi.
Jos sam bio u transu kad je Tom otisao (zurio je jer je bio na pauzi, to sam kasnije saznao).Moja zenica nije gubila vreme. Znajuci da i ja moram uskoro na posao odvela me je u sobu i rekla da hoce da popusi jos jedan kurac. Nije me trebalo puno nagovarati.
Posle jedno dve sedmice Tom je ponovo dosao i moja draga me je pitala da ja napravim kafu dok mu ona pokaze nas stan. Znao sam sta ce da mu pokaze naravno, ali sam otisao da napravim kafu.”Kafa je spremna,” viknuo sam, na sta sam iz sobe cuo, ” donesi je ovamo.”
Naravno da im nije bilo do kafe bas tada.Ocekivao sam da vidim moju zenicu punih usta Tomovog kurca i to me je vec palilo dobrano. Medjutim scenu koju sam zatekao je bila jos bolja.Moja Sanela je raskopcane kucne haljine zajasila potpuno golog Toma na nasem bracnom krevetu.Opet su mi u oci prvo upale prekrasne bele butine moje zene koje nikad ne mogu videti u toj lepoti kad je ja jebem. Ovaj ugao je nesto posebno.Sad sam shvatio zasto su svi oni muzevi na internetu rekli da vole da samo gledaju svoju dragu kako je drugi obradjuje.Sa njenih butina oci su mi otisle na nesto sasvim novo. Jasno sam video Tomov kurac kako se namesta da udje u picku moje zene.Uvek sam pokusao da zamislim tako nesto da budem spreman, hocu li to moci podneti, hoce li mi odgovarati i slicno.Scena je neverovatna, kad gledas kako drugi kurac ulazi u picku tvoje vlastite zene. Ma ne, nije bilo nimalo kajanja, naprotiv kada sam video lice moje Sanele,sve mi je bilo jasno. Uzivala je.Tom joj je obema rukama gnjecio ogromne sise i naizmenicno ih sisao i grickao. Moja sanela je znalacki klizala niz njegov kurac gore dole, naguzena namerno da ja mogu sto bolje da vidim.Tu scenu sam video milin puta na porno filmovima, ali verujte mi ked to vidite tu ispred nosa i to s vasom vlastiom zenom, to je nesto totalno drugacije.Pitao sam Toma jeli mu dobro, samo je promumljao nesto kao jeste jos uvek sisajuci Saneline otecene bradavice.Pitao sam ga da li bi bilo u redu ako ih uslikam, obecavajuci da je to samo za kucnu kolekciju. Nije mu bas bilo svejedno ali pristao kad sam mu obecao da njegovo lice nece biti vidjeno.Snimio sam do sad najbolje fotke moje Sanele u akciji, (nadam se ne i zadnje).
A onda sam primetio da se Tom pocinje grciti. Zanaci istina je sto mi je Sanela pricala da on bas nemoze dugo izdrzati.I Sanela je dosla do orgazma skoro u isto vreme.Slika je bila predivna. Oboje su se grcili u naletima svrsavanja, a ja sam buljio u Tomov kurac koji je jos uvek ubadao u picku moje zene.Svrsavao je u nju.Video sam jasno kad se i Saneline picke pocela da cedi Tomova sperma niz njegov kurac skroz do jaja.Izludelo me je i nisam mogo docekati da je i ja pojebem. Uvek sam joj govorio da me pali pomisao na sveze izjebanu picku.
Cim je Tom otisao vratio sam se u sobu.Moja Sanela je lezala gola na ledjima uzdignutih nogu, dok je svojim prstima rasirivala picku.”Zeleo si da vidis sveze izjebanu picku svoje zene, je li?” pitala je.
Bio sam u transu:”Da, i zelim jos mnogo puta.” rekao sam a da nisam ni bio svestan toga.”Svidjali ti se kako me je jebao ha? Hoces da me opet jebe? Meni se ova igra tako dopada, nisam ni znala koliko je dobro kad si me nagovarao sve ove mesece.”Sve to je govorila gledajuci me pravo u oci i razmazujuci Tomovu spermu preko usmina uzbudjene pice, dok joj se visak slivao niz guzu.”Sta je kuronjo, hoces i ti da jebes, dodji jebi me, jebi me onako kako si oduvek zeleo u vec izjebanu picku,” govorila je i dalje drkajuci klitoris i gledajuci me zacakljanim ocima. “Sad znam da te to pali, mozes me imati kad god hoces ovakvu i meni se svidja da me drugi kara dok ti gledas, da mi svrsava po sisama i ustima.Uh znas kako me to samo pali.”
“Hajde pojebi me dok je njegova sperma jos u meni, molim te.” Nije mi trebao drugi poziv.Od onog sto sam video i sad sto sam slusao iz usta vlastite zene sam naprosto poludeo od zelje da je jebem.Uterao sam ga do jaja i nikad lakse nije uleteo u nju. Sto od sokova prethodne jebacine, sto od Tomove sperme, Sanelina picka je bila otvorena kao nikada pre. Bili smo uzbudjeni do granice bola i zato verovatno nije trajalo dugo. Pumpao sam njenu picu kao da mi je to zadnji put, a ona se namestala i vestim pokretima kukova dolazila u susret svakom mom ubodu.Pocela je da vristi, da prica kao joj se svidja, kako hoce da je jebemo objica zajedno, kako hoce da ima oba kurca istovremeno. Molila me je ako moze. Rekao sam moze da i ja hocu tako nesto i pumpao sam jos jace i tada se DESILO.Nikada pre toga nismo doziveli tako nesto i Sanela je bila u soku za jedno vreme od uzbudjenja , a onda se valjda prepala sta se to ustvari desilo.Naime svrsavala je tako ludo i dugo da je pocela da sprica po meni.Znao sam da neke zene to mogu, ali sam uvek mislio da je to retkost i da to na filmovima samo vesto montiraju. Zaprepastilo me je, ali sam bio prijatno iznenadjen mojom Sanelom.Ona se za trenutak postidela, ali kad sam joj objasnio da je to kao vrhunac vrhunca za zenu, smirila se.A verovali smo sve ove godine zajedno da smo sve probali i doziveli u sexu.
Znam prica je podugacka, ali verujte mi na rec sve je istina, osim nasih imena naravno.Dugo sam zeleo da posatavim pricu ovdje, skoro os samog pocetka ove nase senase sa Tomom, pa se zato i nakupilo ovoliko.
Sad je kod Nas skolski raspust pa su nam deca kuci. tako da nismo u mogucnosti da nastavimo gde smo stali. Cim se ukaze prilika nastavicemo gde smo stali i nova prica ce biti napisana obecavam.Sanela nemoze da doceka da je jebemo istovremeno, a bogami i ja sam znatizeljan.
Za sve one parove koji se jos dvoume da li da probaju nesto ovako ili ne, recicu samo jedno: Jedan je zivot i to vrlo kratak. Uzivajte ga dok mozete i necete zeliti. U nasem slucaju mi smo otvorili neke sasvim nove horizonte u nasem sexualnom zivotu za koje nismo ni bili svesni da uopste postoje … Do sledece prilike toliko…
|
0 Responses