Lara
Zamislite vašu partnerku kako leži na ledjima raširenih nogu i sebe medju njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savite prst, kao da dozivate nekoga. To gornje podrucije vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-taèke. Napipajte mokracnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju cete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbudjena), pronašli ste veliko G.

Dakle, vaša ljubavnica mora biti uzbudjena i vrlo željna pre G “igre”, inace igra nece uspeti. G tacka nije mesto cijom stimulacijom ce se ona uzbuditi.

Ali, kad je uzbudjena, to podrucije je zlatna nit kojom cete vašu voljenu dovesti do nebeskog vrhunca (možda i više puta). Dakle, pre same G igre morate uciniti sve one dobre i carobne stvari u sklopu predigre koje ce je uzbuditi i za koju je bolje da traje i traje (oralno je najbolje). Kada uocite da je ona zakoracila na stepenice ka nebu, vrlo nežno i lagano zapocnite masažu usnica i ostalog podrucija spoljašnjeg dela vagine. Nakon toga lagano prodrite u nju. Sigurnije cete G pogoditi sa dva prsta, ali takvo prodiranje može za nju biti neprijatno, što zavisi od toga koliko je u tom trenutku “uska”. Kada dodjete prstima do pravog mesta (gore opisanog) nežno ga pritiskajte - ali ne prebrzo! Neka vam pokreti budu što ritmicniji. Bilo bi dobro da u isto vreme zadovoljavate svoju dragu oralno, putem klitorisa ili uskog podrucija oko njega. To ne bi bilo loše jer ona ne sme biti svesna vaše male pretrage. Mora biti uverena da je klitoris primarno mesto na koje ste se usredsredili.

Kada pronadjete pravo podrucije, ona ce se još više uzbuditi. Medjutim, morate znati da unutrašnja površina vagine nije preterano seksualno osetljiva. Veliki deo uzbudjenja koje žena doživljava pri prodiranju prstima temelji se na psihološkoj stimulaciji, više nego na fizickoj. Nakon što pronadjete veliko G nastavite nežnim pritiscima uz istovremeno ljubljenje njenog klitorisa i usnica.

Cilj i ishod je orgazam! Nezamisliv, poseban, produženi orgazam!

Taj orgazam je drugaciji od svih ostalih. Kod drugih orgazama, poput vaginalnih, klitorialnih ili analnih, moguce su razne vrste i kvalitet, ali G-orgazam je nešto sasvim drugacije.

Kako cete ga prepoznati? G-orgazam cesto uzrokuje “gurajuci” orgazam. Podrucije oko vagine ili iznad vaših prstiju, pa i dublje, nabubri i zgrci se prema otvoru. Ako u tom trenutku uspete da pronadjete pravu kombinaciju njenog otpuštanja i pritiskanja velikog G, uspecete toliko produžiti orgazam da ce on trajati znatno duže nego ikada. A on može trajati i trajati i trajati, i ako u tome uspete, on prestaje ne zato što je gotov, vec što je ona toliko iscrpljena da jednostavno morate prestati.
|
0 Responses