Anonimno
Najzgodnija profesorica u školi je Sanja, profesorica hrvatskog i moja razrednica. Ima tridesetak godina, muža Antu i dvoje male djece. Visoka je i pomalo krupna (jakih kostiju), no nije ni najmanje debela. Fantastično je zgodna. Ima prelijepe ogromne sise, prave grudi boginje plodnosti.

Guza joj je dobra i povelika, ima one široke kukove stvorene za rađanje. Noge su joj divne, ne znaš što je više seksi na tim dugim nogama: lijepo oblikovane potkoljenice ili snažne butine. Lice joj je krasno, pomalo rusko sa istaknutim jagodicama, kosa crvenkasta i valovita uvijek u nekoj punđi. No profesorica Sanja ne ističe previše svoj seksipil.

Oblači se uvijek pomalo staromodno: kostimi sastavljeni od sakoa i suknje do koljena. Kad dođe ljeto skine sako, a ispod je do grla zakopčana bijela košulja. Nikad nikakvog dekoltea, nikad da suknju digne do sredine butina. To mi je bilo naročito seksi. Dosta mi je bilo poluljepotica koje hodaju polugole. Sanja je pravi zgoditak. O njoj nije bilo nikakvog trača, nikakve joj avanture nisu pripisivali. To me je još vise palilo.

Pune sam četiri godine, satove hrvatskog pratio s dignutim kurcem. Dovoljno je bilo da joj čujem onaj mazni, zaneseni glas pa da mi se digne. Još kad krene šetati kroz razred… Iz hrvatskog sam uvijek imao tri. Pismene zadatke sam uvijek pisao vrlo kratke; ni cijelu jednu stranicu. A profesorica Sanja je voljela one duge trostrane zadatke koje su pisale debele štreberke. Kroz srednju školu guzio sam samo svoje vršnjakinje. Bilo je OK, no ja sam želio stariju, ali još dobru pičku. Želio sam pičku koja je rađala, koja se jebe već desetak godina, iskusnu dobru pičku. Želio sam profesoricu Sanju.

U drugom polugodištu četvrtog razreda. Moj je pismeni opet bio kratak. Ovako sam napisao:

“Ponedjeljak je ujutro, ti radiš drugu smjenu i još uvijek slatko spavaš. Ante je otišao na posao i odveo djecu u vrtić. Ja otključavam vrata, svlačim se i uvlačim se u tvoju bračnu postelju. Ti se prevrćeš u nemirnom snu. Ruka ti udara u moja prsa. Kliziš dlanom prema dolje do moje nabrekle kurčine. Zatvorenih očiju, dok žmiriš u nekom polusnu, nabijaš se na njega: svršavaš, svršavaš, svršavaš, svršavaš kao nikad do tad. Još uvijek žmiriš dok me ljubiš u obraz i šapućeš mi: Ante, nikad za deset godina nisi bio bolji. Odmah zatim opet zaspiš. Primjećujem to po tvom mirnom disanju. Obrišem kap sperme sa vrha glavica o tvoje usnule napućene usne i odijevam se. Iz predsoblja se još jednom okrenem da te pogledam. U snu se oblizuješ.”

Na idućem satu čitala je ocjene. Kad je došla do mene vidno se zarumenila i rekla da sam dobio pet. Tad sam znao da ću je pojebati.

Prekosutra, nakon sata hrvatskog prišao sam joj i rekao kako imam problema i kako bi želio razgovarati s njom.

- Kakvih problema? - upitala me…

- Intimnih problema - rekao sam.

Dođi kod mene kući u ponedjeljak ujutro da vidimo taj problem, rekla je i potapšala me po zatvaraču ‘leviski’. Dlan joj se odbio o moju krutu kurčinu.

- Veliki problem - dodala je.

U ponedjeljak u osam ujutro zvonio sam na njezinim vratima. Otvorila mi je u fantastično uskom bijelom bodiju koji su njezine bradavice oslobođene grudnjaka dodatno zatezale, i mikro minici.

- Čekam te već sat vremena. Da vidimo taj problem - rekla je.

Izvukao sam kurčinu.

- Kakav ljepotan, ne bih te zamijenila s Antom ni u snu - rekla je, i odmah ga se dočepala.

Prvo mi je hrapavom sredinom jezika lizala glavić, a onda ga je koliko je mogla uvukla usta. Kakva pušiona. Nitko ne zna što je pušenje dok mu Sanja ne puši.

Ja sam joj za to vrijeme milovao sise, a ona bi ga povremeno vadila iz usta, ljubila i govorila:

- Kakav ljepotan!

Skinuo sam joj zatim bodi, položio je na krevet i stavio joj kurčinu među sise.

- Jebi me u sise - govorila je.

- Miluj se sama kako si se milovala kad si čitala moj pismeni - rekao sam.

Ona je tako stiskala svoje velike sise, a mom je kurcu bilo iznimno lijepo u tom sendviču. Bojao sam se da ne svršim prerano među tim vrelim sisama. Zato sam joj svukao minicu i natopljene gaćice i nabio joj ga u pičku. Dok sam je guzio rekao sam:

- Kolike su ti sise, sigurno ih možeš sama lizati.

Ona ih je bez riječi uzela odozdo, pridigla i sisala si bradavice. Ja sam je zato vrijeme furiozno guzio. Dahtala je, grizla si bradavice, miješala guzovima. Počela je eksplozivno svršavati. Ja sam ga tad izvadio sekund prije no što sam i sam svršio. Bacio sam veliki mlaz sjemena na njezine sise, a ona je željno, kao da joj od toga život zavisi, lizala tu spermu.

Kad smo se malo odmorili nabio joj sam ga u šupak, a na kraju je opet primila metak u picu.

Zajedno smo otišli u školu. Ja s jedne, ona s druge strane katedre. Sreli smo se, kao, idući prema školi.

Na satu hrvatskog tražila je dobrovoljca da joj pomogne da napravi izvještaj za tromjesečje, a zatim je rekla:

- Zašto bi to uvijek bili isti dobrovoljci, i pokazala prstom na mene.

Glupani iz razreda su mi se smijali, no da su samo znali kakav smo obiman izvještaj ja i Sanja te večeri pravili – trajalo je do ponoći!

|
3 Responses
  1. Unknown Says:
    Autor je uklonio komentar.

  2. Anonimno Says:

    Odlicno


  3. Anonimno Says:

    Vrh