Anonimno
-Gde ti je sestra?
-Otisla je do piramide da kupi neke lekove za psa.Sedi, hoces kafu?
-Ma, nemam pojma.Treba da krenemo u bioskop za 20 minuta, jel znas kad ce da se vrati?
-Otisla je pre pola sata, trebalo bi svaki cas da se vrati, da stavim kafu?
-Pa ajde, moze.
Sela je na veliki trpezarijski sto preko puta mene.Sestra od moje tadasnje devojke, danasnje supruge, bila je plavusa, pomalo ruzna u faci (za razliku od moje zene andjeoskog lica), ali vrlo jebozovno gradjena.Imala je izvajane noge, sa divnim oblinama, guza joj je bila malo poveca, ali izuzetno cvrsta, stomak perfektno ravan, male, ali prave i cvrste sise, plava kosa do ramena.Do tog momenta, nikada nisam na nju gledao kao na neki plen, na neku koju bi trebao pojebati, nikad mi se nije digao na nju, iako su svi moji drugovi uporno pokusavali da je smuvaju.Verovatno zato sto sam mnogo voleo svoju devojku, a sa njom sam gajio izuzetno dobre drugarske odnose, kakve nisam ranije imao sa zenama.Ipak, tog dana, nesto je u meni, odjednom i neocekivano, puklo.Kada sam je video kako se propinje u stolici, sa kratkom majicom koja je otkrivala stomak, uskim sortsem od dzinsa, i crnim carapama na nogama, osetio sam onu, dobro poznatu toplinu iz donjeg dela stomaka.Zaprepastio sam sam sebe, pogotovo sto sam je pre toga na stotinu puta video skoro golu, u kupacim kostimima, u donjem vesu, i nikad nisam osetio nesto slicno...
-E, ove drvene stolice su tako neudobne, ajmo u dnevnu sobu da gledamo TV..
Otisli smo u dnevnu sobu u kojoj je bio samo jedan krevet, dve fotelje, stakleni sto, i TVset.Sela je na krevet sa blago razmaknutim noga, koje je oslonila na vrhove prstiju.
-Jao, kako me ubi ova kicma, sav sam se ukocio - pozalio sam joj se
-Oces da te izmasiram?
-Ma jok, znas koliko je Kaca bolesno ljubomorna, jos treba sad svaki cas da uleti u kucu i da zatekne mene na krevetu, kako me ti masiras, trebace mi celo vece da joj objasnim sta se desavalo..
-Ma, da li si normalan, gde ce da posumnja na nas dvoje.Uostalom, ajde sedi na pod ispod kreveta, pa ce da deluje pitomije ako naidje.
-Kad si navalila...
Razmaknula je jos malo noge da mogu da sednem izmedju njih.Ona je u to vreme bila sa mojim dobrim drugarom, koji je bio aktivni vaterpolista.On je mnogo voleo uvece kad se vide, da ga masira.Znala ja da ga masira i po nekoliko sati bez prestanka, izgleda da joj je to pricinjavalo veliko zadovoljstvo.Problem je bio u tome sto ju je on navikao da ga masira izuzetno jako, sto meni nikako nije prijalo.Neverovatno koliko je imala snazne ruke i prste, iako su na pogled delovale vrlo nezno.
-Jel ti prija?
-Veoma - slagao sam
Dok me je ona masirala i gledala TV, ja nisam mogao da sklonim pogled sa njenih prelipih stopala u crnim carapama i izvajanih listova.Morao sam ih dodirnuti.Lagano sam naslonio laktove na njene butine, tako da mi ruke padnu preko njenih kolena i nize.Nije reagovala.E tu sam puk`o - moram je jebati!Poceo sam da je milujem po nogama, sa velikim strahom od njene reakcije, ne toliko zbog eventualnog odbijanja, vec zbog cinjenice da je ona moja buduca svastika, i zbog blama koji bih mogao doziveti ako se procuje po bloku i familiji.U pocetku nije reagovala, da bi, taman kad sam pomislio da je 90% posla gotovo, odjednom ustala, delujuci ljuta...
-Dosta ti je za danas..
Uzela je cigare sa stola, i sela na fotelju.Oblio me hladan znoj, gledao sam je netremice, cekajuci da li ce nesto da kaze.Narednih pet minuta, oboje smo cutali k`o zaliveni.Ona je buljila u TV, a ja u nju.OK, pomislio sam, ne zeli da se jebe sa mnom, ali se nije naljutila, bar necu najebati, sada cu otici u WC da izdrkam kurac koji je naglo splasao, i ostao onako vlazan.Kada je popusila cigaretu, ostro me je pogledala, ustala i otisla u WC.
-Oces li dugo biti unutra, treba mi WC?
-Sto, jel hoces da ga izdrkas?
Kad me nije tad strefio slog, nece nikad…
-Ej, nisam ti pokazala sta mi je tvoj drug kupio za rodjendan
-Nisi.
-Pa i nije bas za pokazivanje, ali dacu ti samo da priviris
Izasla je iz WC, stala ispred mene gledavsi me pravo u oci.Pocela je da otkopcava dugmad na sortsu.
-Sta radis to?
-Pa da ti pokazem poklon.
Ispod sortsa, koga nije skinula, vec samo otkopcala slic, sevnule su bele cipkane gacice.
-Jel ti se svidjaju?
-Pa, dobre su...
-A, nisi sve video
Povukla je sorts nakratko dole.Gacice su imale zlatan vez na mestu gde je joj je ribica.A na vezu izvezena sama picka, sa klitorisom i svim.Brzo je obukla sorts.
-Eto ti, sad mozes da ides da izdrkas.
Usao sam u WC sa namerom da je poslusam, al` sam se brzo predomislio.Probudila je neku zivotinjsku strast u meni.Vratio sam se u dnevnu sobu.Lezala je na krevetu na stomaku.
-Izvini, jel mogu jos jednom da pogledam te gacice?
-Sto, nisi dovoljno zapamtio da mozes da izdrkas?
-Aha, samo sad hocu da vidim zadnju stranu
-E, pa ne moze.Dosta ti je bilo za danas!
-E, pa moci ce...
Skocio sam na nju, zgrabio sorts i povukao na dole.Pokidao sam joj sve dugmice.
-Nemoj, bre, koji ti je kurac?
-Sad ces da vidis koji mi je kurac
Svukao sam joj sorts, pocela je kao nesto da se otima.Opalio sam joj samarcinu, kakvu nikad nikome nisam ranije.Puklo je k`o bomba.Umirila se.
-Sad cu da te jebem k`o kobilu...
Zgrabio sam je za kosu i namestio u kuceci polozaj.Pocepaj sebi tu kurvinsku majicu.Pocela je da kida majicu sa sebe.Nije me vise bilo briga da li ce Katarina da naidje.Neka ide sve u pizdu materinu, ali cu ovu jebulju iskidati do picke, ovde i sad.Gacice joj nisam skinuo, samo sam ih pomerio ulevo da mogu da joj uguram kurcinu.Nab`o sam je naglo.Bila je sva mokra, neverovatno, kao da se jebala ceo dan.jebao sam je dosta dugo, divlje, zivotinjski, iz sve snage, kako samo iz kuceceg polozaja moze.
-Kako ti je velika ova guza, pizda ti materina
-Jeste, velika je
-Koliko li si kurceva primila ovako, droljetino smrdljiva??
-Nego sta sam, nego drolja, aaah, aaah, svrsicu, svrsicu,...
Poceo sam da je udaram po dupetu, sve jace i jace.Posle desetak krvnickih udaraca, guza joj je bilo crveno k`o djavo.Pocela je da svrsava u talasima.
-A to te pali, je li kurvetino?
-Aaaaah, aaaaah, aaaaah, ooooo, daaa
-Molim?
-Daaa
-A volis da te boli, a?
-Obozavam
-E pa, tek ce da te boli
Video sam pored kreveta polomnjenu antenu od tranzistora.Nisam razmisljao ni trenutka.Dohvatio sam je i zamahnuo.Fiiiijuuu - sljas.Fiiiijuuu - sljas.Sad sam vec bio izvadio kurac iz raspomamljene picke.Na dupetu se pojavljuju tragovi krvi.Pocela je da place.
-Sta je, sta si zastao?Udri, bre, tu ogromnu guzu!!! - urlikala je
Zveknuo sam je jos dva puta.Na svakom guzu se ocrtavala po dva tanka krvava traga.Vratio sam kurac u pizdurinu, i nabado je jos nekih minut i po.Nisam vise mogao da izdrzim.Izvadio sam ga, i poceo da drkam.
-Cekaj, ja cu da ti izdrkam
Okrenula se ka meni, takodje cetveronoske, i izdrkala mi kurcinu koja je pretila da ce ekspoldirati.Po faci joj se izlilo, cinilo mi se tada, litre sperme.Nije postojao ni jedan milimetar na njenom licu, koji nije bio prekriven spermom, koja se pomesala sa njenim suzama.Seo sam na pod i zapalio cigaru.Ona se strovalila na krevet i zamolila me da zapalim i njoj jednu.
-Zar neces da ides da se umijes? - pitao sam je
-Necu, volim kad mi sperma stoji na faci - rekla je i povukla dubok dim.
Od tih reci, kurac mi se opet udrveni...
-Opaa, vidi, vidi.Kad pre? - rekla je, gledajuci u kurcinu
-Koja si ti droljica, jebote...
-Naravno.Oces opet da jebes droljicu?
Bacio sam cigaru u pepeljaru, i popeo se na krevet.Raskrecio sam joj noge, i uvalio kurcinu, ovoga puta spreda.Kidao sam je tako, bogami dobrih pola sata u istom ritmu.Ona je svrsila, cini mi se, nekoliko puta.
-Jebi, jebi, jebi - stenjala je
Kad sam osetio da se priblizavam kraju, pitao sam je:
-Kobilo, oces opet na facu?
-Naravno, kuronjo
Istres`o sam, ovoga puta, dosta manje sperme, ali opet u solidnoj kolicinu.Ona prva tura, vec joj se bila skorila na licu.
Sad, vec, poprilicno izmoren, seo sam na fotelju preko puta kreveta i zapalio novu cigaru.Tek tada sam se setio da Katarine nema vec sat i kusur vremena.Sta li je sa njom, pomislio sam.
Cigare smo cutke popusili.Ona je otisla onako gola i iscepana do kuhinje, koja je bila komplet u staklu, tako da su je komsije vrlo lako mogle videti, buduci da je to bila prizemna kuca.Popila je casu vode, i vratila se u sobu.Sela je na naslon moje fotelje i zagrlivsi me rekla:
-A sta mislis, gde ti je sad devojka?
-Nemam pojma - rekao sam, i sam se pitajuci isto..
-Mozda i ona negde prima neku kurcinu kao i ja ovde..
Cutao sam.Bio sam siguran u svoju buducu suprugu.
-A?Sta mislis? - ponovila je
-Nije ona takva..
-A sto mislis da nije.Pa ja sam joj rodjena sestra, i vidi kakva sam kurvetina.Volim se jebati vise nego leba da jedem, veruj mi da je i ona ista jebulja kao i ja.
Od tih reci, osetio sam jak osecaj zabrinutosti i ljubomore zbog moguce istinitosti te tvrdnje, ali istovremeno sam osetio da mi kita raste.Da li je moguce da me pali pomisao da neki majmun tuca moju voljenu devojku, buducu zenu?!
-Slusaj, kravo, ako ti ne mozes bez kurca 5 minuta, ne mora da znaci da su svi u tvojoj porodici takvi - pokusavao sam da ubedim sebe da mi je Kaca verna, ali mi je kurac sve vise rastao..
-Mora da znaci.Pa pricala ti je Katarina za nasu kevu, koliko puta je prevarila caleta.I ona je matora dronfulja, kao i nas dve.
-Kaca nije nikakva dronfulja, i necu vise da te cujem to da kazes!!!
-Kako to da te toliko nervira to sto ti pricam, a kurac hoce da ti eksplodira, a? - primetila je i ona
-Ajde, prekini, dobices batine!!
-Ko li je njoj danas umazao facu spermicima, a?Ti ovde jebes mene, a nju puni neka konjina, mozda i dvojica!!
Opalio sam joj takvu samarcinu, da se prevrnula preko fotelje, i pala na pod.Uhvatio sam je noge, i navukao na kurac.Oslonila se rukama na pod, dok joj je ostali deo tela bio u vazduhu.Opet sam je jebao s guza.Tragovi krvi na dupetu vec su se bili osusili.
-To!!! Kidaj, kidaj,...aaah, aaah...jebi kurvu, zato i sluzim, da budem jebana, aaaaah, aaaaah
Uhvatio sam je celu, i podigao u vazduh.Zagrlila me je oko vrata, a ja sam je sam dizao i spustao na kitu.Jeb`o sam je tako par minuta, a onda sam je bacio na krevet.
-Kako ces sad da me jebes, a? - stenjala je, mazeci se po medjunozju
-Je li, jel drkas ti picku sama sebi - zapitao sam je
-Da, svakodnevno..
-E pa, ajde mi pokazi kako ti to radis, a ja cu da te gledam i drkam..
-Necu, ocu da me jebes - rekla je, skoro histericno
-Jeb`o sam te dva sata, dosta ti je..
-Ne seri, bre, jebi me, skote jedan - prosiktala je
Jebote, koliko je ova krava gladna kurca, pomislio sam.Ipak, odlucio sam, nema vise jebanja, `ocu da je gledam
-Drkaj tu alavu picketinu i cuti...
-Necu - sklonila je ruku sa picke
Odjeknula je jos jedna samarcina.Nista, ne reaguje.Pljas, pljas, pljas, tri samara zaredom.Kosa joj se prilepila za lice.
-Aaah, tooo, istuci me, istuci me kada sam bezobrazna - stenjala je i vratila ruku izmedju nogu..
Ruka joj se kretala sve brze i brze, a uzdasi postajali sve glasniji.Kako je dobro izgledala tada.Kosa joj je skroz prekrila lice, skrivajuci tako poveci nos (jedino sto joj na telu nije valjalo), fantasticno oblikovane sise su joj strcale visoko u vazduh, misicavi stomak se nadimao po ritmu njenog disanja, divne noge siroko razmaknute i vrhovima prstiju oslonjene na pod, prelepa ruka se izgubila negde u dubini najlepseg zenskog organa.Pocela je da svrsava, po ko zna koji put taj dan.
-Aaaah, aaah, uuuu, uuuu, joj, daj jebi me jos malo, moolim teee...
Poslusao sam je.Uhvatio sam je za stopala, i podigao noge na ramena.I udri, udri, udri,...
Osetio sam da mi se priblizava vrhunac, osetila je to i ona
-Svrsi u mene, molim te.Napuni me spermom, zelim tvoju spermu u mom stomaku..
U delicu sekunde, kroz glavu mi je proslo da je to dobra ideja,...ali ipak, zajebi, pomislim, moze da zaglavi..
-`Oces spermu u stomaku, a?
-Da, `ocu da deo tebe ostane u meni, kako dobro jebes, zete moj,...
-Ustaj.Klekni na pod ispod mene.
Na trenutak se zacudila, pa je shvatila.Klekla je pored mene, nabio sam joj kurac u usta, i uhvatio za glavu.Poceo sam da joj navlacim glavu na kurcinu koja samo sto nije prasnula.Kako su joj usta bila puna mesa, nije mogla glasno da stenje, ali culo sa da itekako uziva i u ovome, opet je stavila ruku na kurac i pocela ubrzanim pokretima da je trlja.Uhvatio sam je za usi, i nabio je snazno na sebe.kurac se vise nije video, ceo joj je bio u ustima i grlu( a nije mali - 19cm X 18cm).Pocelo je da prsti unutra, direktno u stomak, kao sto je i zelela.I ona je svrsila.
Legli smo, ja na krevet, a ona na pod.
-Boze, koliko sam dugo mastala o ovom danu.Koliko sam samo puta drkala u WC, zamisljajuci te da mi ovo radis.Ali, ovome se zaista nisam nadala, ovo je premasilo sva moja ocekivanja, fantastican si, volim te.
-Kako to mislis "volis me"?Jel ti znas da se ja za par meseci zenim sa tvojom sestrom
-Ma volim te, ne u pravom smislu, volim te kao jebaca, ...a volim te i kao najboljeg druga, to znas, zar ne?
-Da, da, to znam...
-Aaa, blago Katarini, ...nije ni cudo sto svaku noc zaglavi kod tebe do jutra, koja ne bi, kad ovako jebes,...
Nisam joj rekao da nikada ranije, ni Katarinu, niti jednu drugu nisam jebao ovako, ovako divlje, strasno, i pomalo sadisticki, samo je ona uspela to da probudi u meni...Katarina,... jao, jebote, zaboravio sam na nju.Pa gde li je ona bila svo ovo vreme, pizda li joj materina kurvinska.
|
0 Responses