Lara
Guliver/Getty Images
Nisu svi muškarci sretni s onim što imaju među nogama. Neki bi htjeli malo veći volumen, dužinu, drugi pak izdržljivost. Da bi se poboljšalo svoju spravicu, nije potrebno ići pod nož. Neke stvari mogu se popraviti i prirodnim putem
Da biste povećali izdržljivost, za početak jedite laganu hranu i redovito vježbajte kako biste došli u bolju tjelesnu kondiciju. Evo još nekoliko savjeta koji bi vam trebali pomoći u ljubavnoj izvedbi.

Nije sve u veličini
Istraživanja su pokazala da su žene osjetljivije na širinu, nego na dužinu penisa. Dakle, prestanite očajavati, zaboravite mjere i bacite se na trening izdržljivosti. Važno je da je čvrst.

Jedite zdravu hranu
Erekcijom tijelo troši mnogo hranjivih tvari. Da biste bili u dobroj formi, važno je jesti kvalitetno. Oni koji se nadaju učestalom seksu savjetujemo ugljikohidrate koji će osigurati energiju.

Osim toga, važno je konzumirati cink, jer je vitalan za proizvodnju testosterona, tekućine u sjemenovodu i spermija. Cink možemo naći u jetricama, morskim plodovima, grašku i grahu, a možete uzeti i vitaminske nadomjeske koji sadrže cink. Višak masti pak smanjuje razinu testosterona u tijelu, slabi libido i otežava ejakulaciju.
Za erekciju je važna poza
Započnete li seks pozom u kojoj je ona gore, otežali ste si posao u startu. Na taj ćete način malo teže zadržati erekciju i to je jednostavno stvar gravitacije. Za bolji protok krvi te veću i jaču erekciju bolja je misionarska poza, ali i ona straga.

Guliver/Getty Images
Užitak produljite upotrebom kondoma
Smanjite osjetljivost i produljite užitak

Izvrstan način za smanjenje osjetljivosti je upotreba kondoma. Njime ćete smanjiti podražaj pa ćete moći dulje izdržati. Ako imate dugogodišnju partnericu i ne upotrebljavate kondome, probajte drugi način odgađanja užitka. Kada se približite vrhuncu, malo zastanite i prekinite akciju. Nakon što se malo smirite možete nastaviti i završetak će biti dinamičniji.

Vježbajte
Radite trbušnjake. Osim što ćete dobro izgledati, snažni trbušni mišići dobra su potpora vašoj erekciji. Vježbanje će vam i dodatnu dozu samopouzdanja pa će i izvedba u krevetu biti impresivnija.

Smirite živce
Stres, briga i nervoza mogu 'smanjiti' vašu muškost. Probajte se smiriti i probleme ostaviti izvan spavaće sobe, inače ništa od seksa.

Pobijedite bolest i odbacite lijekove
Na erekciju mogu negativno utjecati lijekovi za depresiju i socijalne fobije. Da biste bili uspješni u krevetu, najvažnije je pobijediti primarnu bolest i smanjiti lijekove. Posavjetujte se s liječnikom i istražite načine na koje možete pobijediti bolest i ujedno imati dobar seksualni život.

Prestanite pušiti
Evo dobrog razloga za odbacivanje cigareta. Pušenje usporava cirkulaciju. Dakle, ako želite imati čvrstu erekciju, nužno je da krv žustro kola.
|
0 Responses