Žene koje svoje čari naglašavaju, ali puno toga ostavljaju mašti

Koliko god nevjerojatno zvučalo, muškarci vole kada ih se zadirkuje mrvicama golotinje koje tek nagovješćuju što bi moglo uslijediti. Pale ih žene koje se oblače tako da ne pokazuju previše svojih čari. Uzbudit će ih žena koja nemarno pokaže naramenicu grudnjaka ili otkrije cijela seksi leđa u otvorenoj majici. Žene koje ne pokazuju sve svoje adute, već ih samo naglašavaju, a ostalo prepuštaju mašti obično su interesantnije od onih koji sve svoje tajne pokazuju odmah.

Žene koje se ne boje priznati da vole seks

Nema ništa loše u seksu i uživanju u njemu. Muškarcima su stoga jako privlačne žene koje ne glume naivnost i nezainteresiranost, već otvoreno priznaju da vole seks.

Samopouzdane žene koje znaju što žele

Iako mnogi vjeruju da muškarci žele bespomoćnu ženicu koju će moći zaštititi, sve veći broj suvremenih alfa-mužjaka želi ravnopravnu partnericu, koja vjeruje u sebe i ide za onim što želi. Idu im na živce žene koje se prenemažu i kojima stalno treba ulijevati samopouzdanje.

Foto: Shutterstock
Pale se na žene koje i same vole svoje tijelo

One koje vole svoje tijelo

Muškarci vole gola ženska tijela, pale se na stražnjice i grudi svih oblika i veličina. Posebno se pale na one žene koje također vole svoje adute i ne kukaju zbog veličine sisa ili obujma bokova. Žene koje se ne stide svog tijela puno su im privlačnije od onih koje se ne osjećaju dobro u svojoj koži. Žena koja je prihvatila svoje tijelo drugačije se i ponaša, pa je seks s njom daleko uzbudljiviji i bolji.

Znaju kako pričati zločesto

Možda ponekad žele biti s nevinašcem, ženicom koju će podučiti seksu, no muškarci itekako vole kad njihova partnerica zna biti zločesta u krevetu i pričati prostote. Pale ih žene koje otvoreno kažu što žele jer znaju da će seks s njima biti fantastičan.

Žene koje vole avanturu

Uzbudljive su im one žene koje se ne boje isprobati nove stvari i koje su spremne pokazati svoju divlju stranu. Žena koja igra samo na sigurno i nikada ne preuzima rizik dosadna je i nezanimljiva.

Neovisne žene koje se ne žele vezati

Očajnice koje im se objese oko vrata najgora su noćna mora muškaraca koji su po prirodi lovci. Žena koja se ne želi vezati dobra je za avanturu, ali i veći izazov za osvojiti, ako s njom požele imati ozbiljnu vezu.

Foto: Shutterstock
Naravno da maštaju da bar jednom budu u krevetu sa seksi modelom

Žena koja izgleda kao djevojka s duplerice

Naravno da ih pali osobnost i male ženske nesavršenosti, no svakako neće škoditi ako izgledate kao Pamela Anderson. Uostalom, svaki muškarac maštao je kako se seksa s nekim seks simbolom ili porno glumicom. No to ne znači da i vi morate tako izgledati. Takva transformacija bila bi poželjna kada ste u krevetu u svoja četiri zida.