Fokusirajte se na klitoris
Vibrator na mjestu klitorisa ili poza u kojoj stimulirate klitoris može pomoći ženi da dođe do orgazma. Jako malo žena može doživjeti vrhunac bez podraživanja klitorisa.

Pričajte, pričajte
Možete ga pustiti da baulja kao tinejdžer i ostati nezadovoljeni. Ili svom partneru možete lijepo reći što i kako vam treba da biste doživjeli vrhunac. Stoga se pobrinite za to da partner zna kakvi vam dodiri odgovaraju.



Praksom do savršenstva
Da biste postigli vrhunac, potrebno je imati i trening. Masturbirajte što češće kako biste upoznali sebe i svoje tijelo.

Riskirajte
Riskantne situacije potiču adrenalin, ali i stimuliraju proizvodnju dopamina. Za povećanje zadovoljstva, probajte seks na nekom zabranjenom mjestu.

Odgađajte seksualni čin Što se dulje napaljujete i odgađate sam čin, veće u šanse za orgazam. Dovedite jedno drugo do 'ludila', dodirima, poljupcima, stenjanjem, odgađajte glavni čin, a kada jednom krenete, vjerojatno ćete doživjeti vrhunac.

-


Erotski filmovi
Erotski ili pornografski filmovi dolaze u svim oblicima. Oni mogu začiniti seksualni život, ali i ohrabriti vas da probate nešto novo. Ima puno stvari koje još trebate istražiti i za koje trebate biti otvoreni. Možda vam u tome upravo pomognu filmovi za odrasle.

Smirite se
Posao i stres mogu ubiti libido. Važno je znati ostaviti probleme iza sebe i ne unositi ih u spavaću sobu. Također je važno ne forsirati orgazam, nego se opustiti i uživati u seksu, pa će vrhunac ljubavnog zanosa doći prirodno.

Još nekoliko savjeta:
Da biste povećali šansu za doživljaj orgazma, prije penetracije recite svom partneru da vam dodiruje i stimulira klitoris.
Probajte i ovaj trik: kada se smijete, šaljete mozgu impuls da ste sretni i on počinje proizvoditi serotonin; sličnu stvar možete probati i u seksu. Kada osjetite da uzbuđenje raste i da je orgazam blizu, počnite stenjati i kretati se tako kao da ga doživljavate. Mozak će prepoznati da je vrhunac blizu, pa ćete ga možda i lakše doživjeti.